Vabljeni k vpisu

Pred nami je začetek novega študijskega leta 2020/2021 in v naši univerzi smo uvedli kar nekaj novosti:

  • Omogočili smo vpis na daljavo, ki ga je izkoristilo skoraj polovica naših članov. Vsem, ki so prišli osebno se zahvaljujemo, da so se držali vseh predpisanih omejitev.
  • Vpis bo potekal še naprej, saj nekateri krožki ne bodo začeli z delom takoj, zlasti tisti kjer je število še premajhno bomo počakali, da se prijavi še kdo.

Kako bo v letošnjem letu organiziran študij? Držali se bomo predpisanih omejitev.

Zaradi omejitve števila oseb v učilnici bomo za vse večje krožke poiskali večje prostore, manjši krožki bodo še vedno lahko delali v Marinkini knjižnici.

Kjer bo le mogoče, bomo uvedli učenje tudi na daljavo, kajti nekateri naši študentje so na to že pripravljeni. Ostale študente bomo poskusili pripraviti na tak način dela in morda bomo imeli kakšno učno uro kar od doma. Možno je, če bo program to omogočal, da se bo krožek, v lepem jesenskem vremenu, izvajal zunaj pod krošnjami dreves. O vsem vas bomo obveščali.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na naslovu loka3univerza@gmail.com ali nas med deseto in dvanajsto uro pokličite na 064 233 535 

Lep pozdrav,

Borjana Koželj

Razstava kvačkanih podritnikov in pisem naših članov prebivalcem Centra slepih, slabovidnih in starejših občanov Škofja Loka
Foto razstava kuharske delavnice in razstava kvačkanih metuljev ter kavinih skodelic iz gline.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.